ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η σειρά 500 παρέχει την τέλεια συνδεσιμότητα για τα ταξίδια σας, χάρη στο ηχοσύστημα UConnectTM με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, την ποιότητα λήψης ψηφιακού ραδιοφωνικού σήμτος DAB, τη συμβατότητα με Apple CarPlay™ και την ενσωμάτωση του Android Auto™.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

APPLE CARPLAY

Χάρη στην υποστήριξη Apple CarPlay, μπορείτε απλώς να συνδέσετε το iPhone σας με την οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, για να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα και να ακούτε μουσική από το Apple Music, audiobooks ή podcasts, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Μπορείτε να ελέγχετε το CarPlay με το σύστημα φωνητικού ελέγχου Siri ή από την οθόνη αφής.

Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

ANDROID AUTO™

Το 500 Connect διαθέτει ενσωμάτωση Android Auto™. Συνδέστε το smartphone σας και διαχειριστείτε με ευκολία τους χάρτες, τη μουσική, τις επαφές σας και πολλά άλλα, χωρίς να διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον χρήστη, οι εφαρμογές σας εμφανίζονται στην οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, οργανωμένες σε ευανάγνωστες σελίδες. Με το Android Auto™, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το Apple Music και να απολαμβάνετε το streaming 50 εκατομμυρίων τραγουδιών χωρίς διαφημίσεις, για μια πραγματικά ανεξάντλητη λίστα αναπαραγωγής.

Οι ονομασίες Google και Google Play, Android Auto είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ 500: ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ

Η εισαγωγή της ήπια υβριδικής τεχνολογίας σε ολόκληρη τη σειρά του 500 καθιστά το πιο εμβληματικό αυτοκίνητο πόλης ακόμη πιο αποδοτικό και βελτιώνει την οδηγική εμπειρία του.

ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΚΑΙ ΗΠΙΟ

Χάρη στην εισαγωγή της ήπιας υβριδικής τεχνολογίας, το 500 και το 500C δεν είναι μόνο πιο αποδοτικά, με χαμηλότερες εκπομπές CO2 κατά την οδήγηση, αλλά παρέχουν επίσης μια πιο εκλεπτυσμένη και χαλαρωτική εμπειρία οδήγησης. Το ήπιο υβριδικό σύστημα βοηθά κατά την επιτάχυνση βελτιώνοντας την απόκριση και επιτρέπει την ομαλότερη και ταχύτερη επανεκκίνηση του κινητήρα κατά τη λειτουργεία Start&Stop. Το ήπιο υβριδικό σύστημα είναι αυτο-φορτιζόμενο και δεν χρειάζεται να συνδεθεί στην πρίζα. Το σύστημα ανακτά ενέργεια κατά τις φάσεις ρολαρίσματος και φρεναρίσματος για εύκολη οδήγηση εντός και εκτός πόλης, ενώ εξακολουθεί να παρέχει οικολογικά και οικονομικά οφέλη.

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟ ΕΛΕΓΧΟ

Με την εισαγωγή της υβριδικής τεχνολογίας, η διαισθητική οθόνη TFT του 500 και του 500C έχει αναβαθμιστεί ώστε να εμφανίζει βασικές ενδείξεις σχετικά με την μπαταρία. Σε αυτές περιλαμβάνονται η στάθμη φόρτισης της μπαταρίας, η ροή ενέργειας (χρήση και ανάκτηση), καθώς και η σύσταση της άριστης σχέσης μετάδοσης για βέλτιστη απόδοση.