500 -Όλα τα μάτια επάνω μου

500 -Όλα τα μάτια επάνω μου

Θέλετε να ανακαλύψετε όλες τις λεπτομέρειες;

Το κατ' εξοχήν όμορφο μικρό. Ντύστε το αυτοκίνητο σας με το στιλ που προτιμάτε, επιλέγοντας από μία γκαρνταρόμπα εμπνευσμένη από Σκωτσέζικα και καμουφλάζ μοτίβα.

Τεχνολογία

Fiat 500 τεχνολογία ράδιου πολυμέσων

Πιο είναι το αγαπημένο σας 500;

Τα ταξίδια είναι ακόμα πιο απολαυστικά με τα αγαπημένα σας τραγούδια: μέσα στο 500 έχετε το ράδιο Uconnect, ένα απλό αλλά περιεκτικό ηχοσύστημα με ραδιοφωνικό δέκτη AM/FM, θύρες εισόδου USB/AUX και κουμπιά ελέγχου στο τιμόνι.
Έτσι συνδέστε τις συσκευές σας και ακούστε όλη την μουσική που θέλετε, όπως θέλετε.
Fiat 500 τεχνολογία ράδιου πολυμέσων

Έτοιμοι για διασκέδαση

Είναι δύσκολο να ευχαριστηθείτε, ειδικά όταν πρόκειται για μουσική; Οι εθισμένοι με την μουσική μπορούν να επιλέξουν το προαιρετικό σύστημα Beats Audio Hi-Fi οκτώ καναλιών με ενισχυτή DSP, έξι ηχεία και subwoofer, που αποδίδει μία συνολική ισχύ 440W.
Fiat 500 τεχνολογία info-τηλεματικής

Είμαι κοινωνικός, αλλά όχι οπαδός.

Δεν ικανοποιείστε με ένα ράδιο? Το Uconnect παρέχει ανεξάντλητα έξτρα και είναι διαθέσιμο με πολλές διαφορετικές λύσεις για το εσωτερικό του 500. Κακομάθετε τον εαυτό σας και προσθέστε οτιδήποτε σας αρέσει στο δικό σας ράδιο Uconnect. Βελτιώστε το με μία οθόνη αφής 5” ή μία οθόνη αφής 7” HD και ανακαλύψτε όλα τα χαρακτηριστικά LIVE, που περιλαμβάνουν τα TuneIn, Deezer, Reuters, Twitter, Facebook, my:Car και eco:Drive. Εάν κυνηγάτε το πλήρες πακέτο, επιλέξτε το Uconnect 7” HD Nav LIVE και προσθέστε κορυφαία ποιότητα πλοήγησης TomTom στο ταξίδι σας.
Fiat 500 Uconnect κοινωνικά δίκτυα

Drive LIVE

Αποκτήστε πρόσβαση στα προφίλ σας στο Facebook και στο Twitter, ακούστε μέσα από 35 εκατομμύρια μουσικά κομμάτια στο Deezer και 100,000 ραδιοφωνικούς σταθμούς με το TuneIn, ενημερωθείτε με τις τελευταίες ειδήσεις από το Reuters, βρείτε το αυτοκίνητο σας με το my:Car ή παρακολουθήστε την κατανάλωση του καυσίμου σας με το eco:Drive. Έτσι δεν χρειάζεται να είστε ποτέ offline.
Σύστημα πλοήγησης TomTom Fiat 500

Καμία αίσθηση προσανατολισμού; Κανένα πρόβλημα

Κανένας δρόμος δεν είναι πρόβλημα με το 500: όταν επιλέγετε το ράδιο Uconnect Nav LIVE παίρνετε επίσης την κορυφαία επιλογή συστήματος πλοήγησης του συστήματος info-τηλεματικής Uconnect, που περιλαμβάνει χάρτες TomTom 2.5D, συν όλες τις υπηρεσίες TomTom LIVE, όπως προβλέψεις για τον καιρό και αναζητήσεις σημείων ενδιαφέροντος. Έτοιμοι για πλοήγηση;
Fiat 500 τεχνολογία ecodrive

Πράσινη οδήγηση, εύκολο παρκάρισμα

Το 500 κάνει την ζωή σας ευκολότερη με την βοήθεια του eco:Drive, το app το οποίο σας βοηθάει να μειώσετε τις εκπομπές CO2 παρέχοντας σας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με το στιλ της οδήγησης σας, καθώς και συμβουλές για βελτίωση.

Προωθητικές ενέργειες