Νέο Fiat 600

Η Ιταλική αναβάθμιση

Νέο Fiat 600

Η Ιταλική αναβάθμιση

Νέο Fiat 600

Η Ιταλική αναβάθμιση

Νέο Fiat 600

Η Ιταλική αναβάθμιση

Η Ιταλική αναβάθμιση

Αναβαθμισμένη αυτονομία
600km εντός πόλης-
400km σε μικτό κύκλο

Αναβαθμισμένοι χώροι
5 πόρτες, 5 καθίσματα,
5πλάσια διασκέδαση

Αναβαθμισμένη ευρυχωρία
Ο κορυφαίος αποθηκευτικός χώρος
στην κατηγορία

Αναβαθμισμένο Dolcevita
Color Therapy
& Καθίσματα με μασάζ

500+100

Υπάρχουν περισσότεροι από 100 λόγοι για να εξερευνήσετε το Ιταλικό Dolcevita, και να απολαύσετε μια εκπληκτική οδηγική εμπειρία. Ό,τι καλύτερο από πλευράς Ιταλικού γούστου, στυλ, άνεσης, καινοτομίας και τεχνολογίας, όλα σε ένα όχημα.

Τρόπος ζωής Dolcevita

Νοιώστε Ιταλικά, και απολαύστε την Dolcevita, με το νέο 600. Μέσα στο νέο 600 θα βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά τεχνολογίας και άνεσης, για να μπορέσετε να κάνετε την παραμονή σας στο αυτοκίνητο ευχάριστη.

Τα πραγματικά χρώματα της Ιταλίας

Η Ιταλία είναι η χώρα των έντονων χρωμάτων, της χαράς και της Dolcevita. Για να την γιορτάσουμε, το νέο 600 διαθέτει μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, τονίζοντας το αληθινό ιταλικό πνεύμα ύπαρξης – και ζωής.

Προηγμένη τεχνολογία

Εξερευνήστε όλα τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά του νέου σας 600, και ανακαλύψτε πώς η ιταλική δεξιοτεχνία συνδυάζει την ομορφιά, την άνεση, την απλότητα και την καινοτομία, με την ουσία της Dolcevita.

Νέο 600 Hybrid

Το νέο Fiat 600 Hybrid προσφέρει την καλύτερη υβριδική οδηγική εμπειρία, συνοδευόμενη από τεχνολογικά χαρακτηριστικά αιχμής.

    

Βρείτε τον πλησιέστερο
διανομέα Fiat

Θέλετε να δείτε το αυτοκίνητο αυτοπροσώπως, χρειάζεστε βοήθεια ή θέλετε να κάνετε ένα test drive; Κάντε κλικ εδώ και βρείτε τον πλησιέστερο διανομέα Fiat.

    

Χρειάζεστε βοήθεια;

Καλέστε μας στο
800 11 500 80

Στείλτε μας e-mail 

info@fiat.gr

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Αφήστε τα στοιχεία σας καιμάθετε πρώτοι ότι νέο υπάρχειγια το Fiat 600

Ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών για το αυτοκίνητο

Ο εξουσιοδοτημένος επισκευαστής της Fiat, σας προσφέρει πλήρη τεχνογνωσία για το Fiat σας. Οι τεχνικοί της Fiat είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι για να γνωρίζουν κάθε λεπτομέρεια του οχήματός σας. Όποια και αν είναι η εργασία που πρέπει να γίνει στο αυτοκίνητό σας, από τον απλό ετήσιο έλεγχο έως εργασίες φανοποιείου, το προσωπικό είναι πλήρως εκπαιδευμένο για κάθε τεχνολογία που χρησιμοποιεί το Fiat σας. Εμείς το φτιάξαμε, εμείς το υποστηρίζουμε. 

Οι φωτογραφίες είναι ενδεικτικές μόνο για λόγους επίδειξης του μοντέλου και ορισμένες ενδέχεται να εμφανίζουν εκδόσεις, διακοσμητικά στοιχεία, αξεσουάρ ή/και εξοπλισμό που διατίθενται μόνο κατόπιν αιτήματος και κατόπιν πληρωμής. Τα διαθέσιμα χρώματα και η ταπετσαρία των καθισμάτων ενδέχεται να διαφέρουν για
τεχνικούς ή/και κατασκευαστικούς και εμπορικούς λόγους και ενδέχεται να διατίθενται μόνο σε οχήματα σε απόθεμα.