ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

Αυτονομία
Μέχρι και 320km στον Συνδυασμένο Κύκλο και ακόμα περισσότερα στον Αστικό. Ανακαλύψτε την μέγιστη αυτονομία του Νέου 500 και τα mode λειτουργίας του.
My easy Charge
Η υπηρεσία αυτή σας επιτρέπει να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε δημόσια σημεία φόρτισης. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω εφαρμογής ή κάρτας, η οποία μπορεί να ζητηθεί με την εγγραφή.
Φορτίζοντας την Μπαταρία
Μπορείτε να φορτίσετε το Νέο Ηλεκτρικό 500 τόσο στο σπίτι σας όσο και σε ένα από τα περισσότερα από 140.000 δημόσια σημεία φόρτισης στην Ευρώπη.
My easyWallbox
Είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth για να ελέγχετε το easyWallbox και σας επιτρέπει την άμεση ή με χρονοκαθυστέρηση έναρξη της διαδικασίας φόρτισης, να ελέγξετε το ιστορικό φορτίσεων και να διαμορφώσετε την λειτουργία του φορτιστή wallbox
ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ WALLBOX
ΕΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ WALLBOX
Το προαιρετικό easyWallbox έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την FCA ώστε να δημιουργεί το προσωπικό σας σημείο φόρτισης στο σπίτι. Όλα ρυθμισμένα με την τεχνολογία "Plug & Play" που δεν απαιτεί επαγγελματική εγκατάσταση και με σύνδεση Bluetooth, για ρυθμίσεις και έλεγχο παραμέτρων λειτουργίας). Το easyWallbox διαθέτει αισθητήρα Dynamic Power Management (DPM) για την αποφυγή διακοπής ρεύματος στο σπίτι και εάν αναβαθμίσετε έως και 7,4kW (με επαγγελματική εγκατάσταση), το νέο 500 «la Prima» 3+1 θα επαναφορτιστεί σε λιγότερο από 4 ώρες*.

* Χρόνοι φόρτισης 15-80% SoC.
ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕ
ΣΥΝΔΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕ
Το Connected Wallbox είναι η προηγμένη λύση οικιακής φόρτισης που διαθέτει απομακρυσμένη συνδεσιμότητα και μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε τριφασικά συστήματα, έως 22 kW. Με το Connected Wallbox μπορείτε να ξεκινάτε και να ελέγχετε τις διαδικασίες φόρτισης μέσω Bluetooth, Wi-Fi και 4G/3G, να διαχειρίζεστε την ενέργεια, να γνωρίζετε ποιος χρησιμοποιεί το wallbox, να βελτιστοποιείτε το κόστος και πολλά ακόμη. Οι υπηρεσίες εγκατάστασης παρέχονται από την FCA
* Οι τιμές αναφέρονται στην πλήρη σειρά του ολοκαίνουριου 500.