ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ

Αυτονομία
Μέχρι και 320km στον Συνδυασμένο Κύκλο και ακόμα περισσότερα στον Αστικό. Ανακαλύψτε την μέγιστη αυτονομία του Νέου 500 και τα mode λειτουργίας του.
My easy Charge
Η υπηρεσία αυτή σας επιτρέπει να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε δημόσια σημεία φόρτισης. Η πρόσβαση παρέχεται μέσω εφαρμογής ή κάρτας, η οποία μπορεί να ζητηθεί με την εγγραφή.
Φορτίζοντας την Μπαταρία
Μπορείτε να φορτίσετε το Νέο Ηλεκτρικό 500 τόσο στο σπίτι σας όσο και σε ένα από τα περισσότερα από 140.000 δημόσια σημεία φόρτισης στην Ευρώπη.
My easyWallbox
Είναι μια εφαρμογή που χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth για να ελέγχετε το easyWallbox και σας επιτρέπει την άμεση ή με χρονοκαθυστέρηση έναρξη της διαδικασίας φόρτισης, να ελέγξετε το ιστορικό φορτίσεων και να διαμορφώσετε την λειτουργία του φορτιστή wallbox

Επαναφόρτιση

Προσφέρει το wallbox γρήγορη φόρτιση συνεχούς ρεύματος (DC) και αν ναι, πόσο χρόνο διαρκεί;

Όχι. Το wallbox λειτουργεί μόνο για οικιακή φόρτιση AC έως 7,4 kW (περίπου 6 ώρες για πλήρη φόρτιση) για το Easy Wallbox και 11kW (περίπου 4 ώρες για πλήρη φόρτιση) για το Smart Wallbax (η μέγιστη ισχύς φόρτισης εξαρτάται από τον πάροχο ενέργειας) . Η γρήγορη φόρτιση με DC γίνεται μόνο μέσω δημόσιων γρήγορων ταχυφορτιστών, για τους οποίους το New 500 La Prima είναι ήδη εξοπλισμένο με το σωστό λογισμικό plug and recharging. Η γρήγορη φόρτιση διαρκεί περίπου 5 λεπτά για τις καθημερινές αποστάσεις (50 χιλιόμετρα) και 35 λεπτά για το 80% της πλήρους φόρτισης.

Πόσο γρήγορα λειτουργεί η φόρτιση, στο σπίτι και σε δημόσιους χώρους επαναφόρτισης;

Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές επαναφόρτισης για το νέο 500:
- Οικιακή φόρτιση (μέχρι 3 kW AC) με καλώδιο φόρτισης mode 2 – Χρόνος φόρτισης από 0% έως 100% : 15h15'
- Δημόσια φόρτιση (11 kW AC) με καλώδιο φόρτισης mode 3 - Χρόνος φόρτισης από 0% έως 100% : 4h15 '
- Ταχυφόρτιση (85 kW DC) με καλώδιο που είναι ήδη συνδεδεμένο στο φορτιστή - Χρόνος έως 80% φόρτιση: 35' (δεν ισχύει για επαναφόρτιση από 20% έως 100%). Με αυτή την επιλογή μπορείτε να φορτίζετε για τις καθημερινές σας αποστάσεις σε 5 λεπτά.

Πόσο μακρύ είναι το καλώδιο Mode 3;

Το καλώδιο έχει μήκος περίπου 6 μέτρων.

Τι προσφέρει η σύνδεση Bluetooth στο Easy Wallbox ;

Η λειτουργία Bluetooth Connectivity του Easy Wallbox επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει τη μέγιστη διαθέσιμη ισχύ για να επιτρέψει τον χρονομετρητή καθημερινής φόρτισης, την παρακολούθηση δεδομένων (χρέωση / χρονισμός / διάρκεια φόρτισης), επανεκκίνηση κλπ.

Στην τιμή του νέου FIAT 500BEV περιλαμβάνεται και το wallbox;

Ναι, το Easy Wallbox θα συμπεριληφθεί στην τιμή του «La Prima». Είναι ένα σύστημα plug & charge χωρίς καμία απαίτηση για επαγγελματική εγκατάσταση για χρήση ισχύος 2,3kW. Το Easy Wallbox μπορεί να αναβαθμιστεί σε mode3, ισχύος 7,4kW, επιτρέποντας πλήρη φόρτιση σε περίπου 6 ώρες.

Θα προσφέρετε κάποιες ειδικές ή πρόσθετες υπηρεσίες ή πακέτα μαζί με το wallbox ;

Το Wallbox συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του «La Prima» , μαζί με το καλώδιο mode3 για τη δημόσια φόρτιση. Οι πρόσθετες υπηρεσίες θα ανακοινωθούν μέσα στο έτος.

ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ