Skip to content Skip to navigation

  CONNECTIVITY

  Το Νέο 500 Hatchback, Cabrio και 3+1 ενσωματώνει μια πλήρη σειρά δυνατοτήτων σύνδεσης τελευταίας τεχνολογίας, τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης μιας εφαρμογής για κινητά. Η εφαρμογή FIAT σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε το ηλεκτρικό Νέο 500 οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Ανακαλύψτε όλες τις λειτουργίες της.

  Για όλα τα οχήματα που θα παραγγελθούν από τις 30 Ιανουαρίου, το My Assistant θα περιλαμβάνεται στις υπηρεσίες Connect ONE, η τιμή του οποίου περιλαμβάνεται στην τιμή του οχήματος.
  Τα My Remote, My Car, My Navigation και My eCharge θα γίνουν το Connect PLUS που χρειάζεται την συνδρομή συγκεκριμένου πελάτη. Το Connect PLUS διατίθεται χωρίς επιπλέον κόστος για δοκιμαστική περίοδο που ξεκινά από την ημερομηνία έναρξης της εγγύησης. Τα My Alert και My Wi-Fi δεν θα αλλάξουν.

  MY ECHARGE 

  Το My eCharge επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του Νέου 500 να μπουν σε έναν κόσμο υπηρεσιών που βοηθούν στην διαχείριση της φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Με το FIAT app μπορείτε εύκολα να βρείτε κοντινούς σταθμούς δημόσιας φόρτισης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες για φόρτιση, πληρωμές και παρακολούθηση του ιστορικού φόρτισης. Στο σπίτι μπορείτε να αποκτήσετε εύκολα πρόσβαση στο ιδιωτικό σας Wallbox και, χάρη στην δυνατότητα απομακρυσμένης διαχείριση, να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το δικό σας συνδεδεμένο Wallbox.

  App Store Google Play

  MY ASSISTANT

  Το My Assistant σας κρατά πιο ασφαλείς οπουδήποτε κι αν πάτε. Το Νέο Fiat 500 μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις έκτακτης ανάγκης μέσω ενός πλήκτρου στην κονσόλα οροφής*, να επικοινωνεί με έναν αποκλειστικό βοηθό ή να ζητά οδική βοήθεια, απευθείας από την οθόνη αφής του οχήματος ή μέσω του FIAT app.

  * Η κλήση έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμη από την οθόνη αφής του οχήματος ή μέσω της εφαρμογής FIAT

  MY REMOTE

  Με το My Remote μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Nέο 500 απευθείας από το smartphone σας και να μάθετε πως να βελτιώσετε την οδήγησή σας. Από την εφαρμογή για κινητά μπορείτε να λάβετε το Eco Score σας και να λάβετε συμβουλές για το πώς να μεγιστοποιήσετε τη φόρτιση της μπαταρίας σας. Το MY Remote σάς επιτρέπει επίσης να κλειδώνετε και να ξεκλειδώνετε τις πόρτες, να ελέγχετε την κατάσταση των παραθύρων σας, την εκκίνηση/σταμάτημα του κινητήρα και τον έλεγχο του επιπέδου φόρτισης. Επιπλέον, είναι εύκολο να ρυθμίσετε και να προγραμματίσετε τον Κλιματισμό πριν από την είσοδο σας στο αυτοκίνητο και να ελέγξετε από απόσταση τη φόρτισή του. Τέλος, με την υπηρεσία φωνητικής βοήθειας «At-Home Digital Assistant» μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Νέο 500 σας εξ αποστάσεως.

  MY CAR

  Αναρωτιέστε τι συμβαίνει κάτω από το καπό; Μην ανησυχείτε, με το My Car μπορείτε να έχετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του ηλεκτρικού σας Fiat. Πίεση ελαστικών, χιλιομετρητής, ενημερώσεις συντήρησης: απλά ανοίξτε το FIAT app ή ελέγξτε απευθείας στο αυτοκίνητο από την οθόνη του ηχοσυστήματος. Το Νέο 500 δεν έχει τίποτα να κρύψει.

  MY NAVIGATION

  Το να φτάστε στον προορισμό σας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Με το My Navigation, μπορείτε να περάσετε τον προορισμό από το FIAT app στο όχημά σας με ένα απλό άγγιγμα. Τώρα με την πιο πρόσφατη δρομολόγηση EV, λαμβάνετε συμβουλές και προτάσεις σχετικά με τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στο σημείο προορισμού σας και όλους τους σταθμούς φόρτισης κατά μήκος της διαδρομής. Η οθόνη του συστήματος ενημέρωσης-ψυχαγωγίας του Νέου 500 αμέσως εμφανίζει τον προορισμό σας, με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση, ενημερώσεις καιρού, ειδοποιήσεις καμερών υπέρβασης ορίου ταχύτητας και την διαθέσιμη αυτονομία του οχήματός σας. Επιπλέον, τόσο στην οθόνη του ραδιοφώνου σας όσο και στην FIAT app στο κινητό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να εντοπίσετε προορισμούς στους οποίους μπορείτε να φτάσετε με την διαθέσιμη αυτονομία του αυτοκινήτου.

  MY WI-FI

  Με το My Wi-Fi*, θα είστε τόσο άνετοι όσο και στο σπίτι. Με την υπηρεσία My Wi-Fi, το Νέο 500 θα γίνει σημείο πρόσβασης Wi-Fi και θα μπορείτε να συνδέσετε μέχρι και 8 συσκευές. Χάρη σε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο, εσείς και οι επιβάτες σας θα μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να ακούτε και να παρακολουθείτε σε streaming, να εργάζεστε άνετα, αλλά και να χρησιμοποιείτε την φωνητική βοηθό Amazon Alexa** στο αυτοκίνητο.

  *Το My Wi-Fi είναι διαθέσιμο ως επιπλέον εξοπλισμός στο Νέο 500.

  **Υπηρεσία διαθέσιμη στα Ιταλικά. Διαθεσιμότητα σε επιπλέον γλώσεες από τις αρχές του 2021 (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά).  Η ενσωματωμένη φωνητική υπηρεσία Alexa είναι διαθέσιμη στις ακόλουθες χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Αυστρία. Διατίθεται μόνο στο Radio Uconnect 10,25' με Nav.