ΝΕΟ 500 LA PRIMA

  ΝΕΟ 500

  LA PRIMA

  ΑΛΛΑΞΤΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ
  Επιλέξτε ένα από τα χρώματα, όλα εμπνευσμένα από τη φύση:

  Επιλέξτε ένα από τα χρώματα, όλα εμπνευσμένα από τη φύση:

  ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

  ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

  Ένας αξιόπιστος συνοδηγός, πάντα δίπλα σας: το ολοκαίνουριο 500 «la Prima» Hatchback είναι το πρώτο μικρό ηλεκτρικό αυτοκίνητο που προσφέρει Αυτόνομη Οδήγηση Επιπέδου 2 (ADAS), που σημαίνει ανώτερο επίπεδο ασφάλειας στην κινητικότητα στην πόλη.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  Το ολοκαίνουριο σύστημα πληροφόρησης–ψυχαγωγίας Cinerama του νέου Fiat 500 «la Prima» Hatchback, με τη φωτεινή του οθόνη 10,25", είναι πάντα ευρύ και ευκρινές κάτω από τα μάτια σας. Η ταχύτατη σύζευξη Bluetooth συνδέει όλα τα smartphone με το αυτοκίνητο σε λιγότερο από 5” από το άνοιγμα της πόρτας. Επίσης, το μενού λειτουργίας τύπου smartphone με πλήρως προσαρμόσιμη διάταξη οθόνης κάνει την πληροφόρηση-ψυχαγωγία σας εύκολη στη χρήση και πάντοτε διαθέσιμη. Για την απλούστερη αλληλεπίδραση υπάρχει ένα σύστημα αναγνώρισης φυσικής ομιλίας που επιτρέπει την αλληλεπίδραση με το αυτοκίνητο απλά λέγοντας “Hey Fiat”. Η πλήρως ολοκληρωμένη και ενσωματωμένη στο σύστημα Πλοήγηση προσφέρει στον οδηγό πληροφορίες για την κίνηση, κάμερες ελέγχου ταχύτητας, θέσεις στάθμευσης, σημεία φόρτισης και μετεωρολογικές πληροφορίες για τον προορισμό σας. Επιπλέον έχει την δυνατότητα να εμφανίσει την πλοήγηση με χάρτη 3D καθώς και στην οθόνη 7’’ του πίνακα οργάνων. Το νέο 500 «la Prima» Hatchback επίσης διαθέτει έναν ασύρματο φορτιστή κινητού για να είστε πάντα συνδεδεμένοι.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ CINERAMA

  ΑΣΥΡΜΑΤΟ APPLE CARPLAY

  Συνδέστε το iPhone σας στην οθόνη Uconnect™ 10,25" και ελέγξτε το Apple CarPlay ασύρματα με φωνητικό έλεγχο Siri ή την οθόνη αφής. Το Apple CarPlay είναι ο εξυπνότερος και ασφαλέστερος τρόπος χρήσης του iPhone στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να λάβετε οδηγίες, να πραγματοποιήσετε κλήσεις, αποστολή και λήψη μηνυμάτων και να ακούτε μουσική από Apple Music, audiobooks ή podcasts, ενώ εξακολουθείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

  Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές.

  ΑΣΥΡΜΑΤΟ ANDROID AUTO™

  Το ολοκαίνουριο 500 «la Prima» Hatchback είναι επίσης συμβατό με Android Auto™ και μπορεί να συνδέεται ασύρματα (με συμβατά τηλέφωνα). Μόλις το smartphone σας συνδεθεί με το αυτοκίνητο, η φιλική προς το χρήστη διασύνδεση εμφανίζει τις εφαρμογές σας στην οθόνη Uconnect™ 10,25". Μπορείτε να διαχειριστείτε μουσική και επαφές και χάρη στο Google Maps μπορείτε να εξερευνήσετε χάρτες, συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από την οθόνη αφής και χωρίς να θέτετε την ασφάλεια σε κίνδυνο.

  Οι ονομασίες Google, Google Play, Android Auto είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

  To use Android Auto on your car display, you’ll need an Android Auto compatible vehicle, an Android phone running Android 5.0 or higher, and the Android Auto app.

  Για τη χρήση του Android Auto στην οθόνη του αυτοκινήτου σας, απαιτείται όχημα συμβατό με Android Auto, ένα τηλέφωνο Android με λειτουργικό σύστημα Android έκδοσης 5.0 ή μεταγενέστερης και την εφαρμογή Android Auto.
  Για τη χρήση του Android Auto Wireless θα πρέπει να έχετε ένα από τα παρακάτω
  • Οποιοδήποτε smartphone με Android 11.0 και ένα δίκτυο Wi-Fi 5 GHz. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα smartphone πρέπει να πληρούν πρόσθετες απαιτήσεις κανονισμών προκειμένου να χρησιμοποιούν το δίκτυο Wi-Fi 5 GHz εντός του αυτοκίνητου.
  • Google ή Samsung smartphone με Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + ή τηλέφωνο Note 8 με λειτουργικό σύστημα Android 9.0.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές.

  ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Το ολοκαίνουργιο 500 «la Prima» Hatchback ενσωματώνει μια πλήρη σειρά δυνατοτήτων σύνδεσης τελευταίας τεχνολογίας, τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουργης εφαρμογής για κινητά. Η εφαρμογή FIAT σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε το νέο 500 «la Prima» οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Ανακαλύψτε όλες τις λειτουργίες.

  MY ECHARGE

  Το My eCharge επιτρέπει σε όλους τους χρήστες του νέου 500 «la Prima» Hatchback να εισέρχονται σε έναν κόσμο υπηρεσιών για τη διαχείριση της ηλεκτρικής φόρτισης. Με την εφαρμογή FIAT μπορείτε εύκολα να βρείτε δημόσιους σταθμούς φόρτισης κοντά σας και να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες για φόρτιση, πληρωμές και παρακολούθηση του ιστορικού φόρτισης. Στο σπίτι μπορείτε να αποκτήσετε ταχεία πρόσβαση στο ιδιωτικό σας Wallbox και, χάρη στην απομακρυσμένη διαχείριση, να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το δικό σας συνδεδεμένο Wallbox.

  MY ASSISTANT

  Το My Assistant σας κρατά πιο ασφαλείς οπουδήποτε κι αν πάτε. Το ολοκαίνουργιο 500 «la Prima» Hatchback μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις έκτακτης ανάγκης μέσω ενός πλήκτρου στην κονσόλα οροφής*, να επικοινωνεί με έναν αποκλειστικό βοηθό ή να ζητά οδική βοήθεια, απευθείας από την οθόνη αφής του οχήματος ή μέσω της εφαρμογής FIAT.

  * Η κλήση έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμη από την οθόνη αφής του οχήματος ή μέσω της εφαρμογής FIAT

  MY REMOTE

  Με το My Remote μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση του ολοκαίνουριου 500 «la Prima» Hatchback απευθείας από το smartphone σας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την εφαρμογή για κινητά μπορείτε επίσης να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τις πόρτες και να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης και να προγραμματίσετε τον κλιματισμό και τη φόρτιση του οχήματος.

  MY CAR

  Αναρωτιέστε τι συμβαίνει κάτω από το καπό; Μην ανησυχείτε, με το My Car μπορείτε να έχετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Πίεση ελαστικών, χιλιομετρητής, ενημερώσεις συντήρησης: απλά ανοίξτε την εφαρμογή FIAT ή ελέγξτε απευθείας στο αυτοκίνητο από την οθόνη του ηχοσυστήματος. Το ολοκαίνουριο 500 «la Prima» Hatchback δεν έχει τίποτα να κρύψει.

  MY NAVIGATION

  Το να φτάστε στον προορισμό σας ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο. Με το My Navigation, μπορείτε να περάσετε τον προορισμό από την εφαρμογή FIAT στο όχημά σας με ένα απλό άγγιγμα. Η οθόνη του συστήματος πληροφόρησης-ψυχαγωγίας του ολοκαίνουριου 500 «la Prima» Hatchback αμέσως εμφανίζει τον προορισμό σας, με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση, ενημερώσεις καιρού, ειδοποιήσεις καμερών υπέρβασης ταχύτητας και σημεία φόρτισης. Οι χάρτες σας πάντοτε ενημερώνονται “στον αέρα” σαν μια ομαλή χωρίς προβλήματα εμπειρία.

  MY WI-FI

  Με το My Wi-Fi, θα είστε τόσο άνετα όσο και στο σπίτι σας. Με την υπηρεσία My Wi-Fi, το ολοκαίνουργιο 500 «la Prima» Hatchback γίνεται ένα WI-FI hotspot στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε έως και 8 συσκευές. Χάρη σε μια δωρεάν περίοδο δοκιμαστικής χρήσης, εσείς και οι συνταξιδιώτες σας θα μπορείτε να σερφάρετε στο διαδίκτυο, να ακούτε μουσική και να παρακολουθείτε περιεχόμενο σε streaming, να εργάζεστε με άνεση και επίσης να χρησιμοποιείτε την Φωνητική Υπηρεσία Amazon Alexa* στο αυτοκίνητο.

  *Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα Ιταλικά, ενώ θα γίνει διαθέσιμη και σε άλλες γλώσσες (Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ισπανικά) στις αρχές το 2021.
  H Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά logo είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc ή των θυγατρικών της

  MY ALERT

  Ένα ορθάνοικτο μάτι πάντοτε επάνω στο ολοκαίνουργιο 500 «la Prima» Hatchback. Στην ατυχή περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα στο αυτοκίνητό σας, θα λάβετε αμέσως ειδοποιήσεις push στην εφαρμογή FIAT. Σε περίπτωση κλοπής θα έρθετε σε επικοινωνία με έναν τηλεφωνητή και το αυτοκίνητό σας θα παρακολουθείται για να βοηθήσει την αστυνομία στην ανεύρεσή του*.

  * Το My Alert είναι μια προαιρετική υπηρεσία στο νέο 500 «la Prima»

  UCONNECT™ SERVICES

  UCONNECT SERVICES

  Το νέο Fiat 500 σας είναι πάντα συνδεδεμένο χάρη στις υπηρεσίες UCONNECT, την σουίτα σύνδεσιμότητας που είναι αφιερωμένη στην ασφάλεια και στον χειρισμό από απόσταση για τις κύριες λειτουργίες του αυτοκινήτου σας.

  ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

  ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ?

  Ενδεικτικές εικόνες