Θέλετε να ανακαλύψετε όλες τις λεπτομέρειες;

Fiat Tipo Station Wagon: ή άνεση και ο χαρακτήρας του Tipo, και ακόμα περισσότερος χώρος για την οικογένεια σας.

Τεχνολογία

Tipo Station Wagon - τεχνολογία info-τηλεματικής

Τα πάντα υπό έλεγχο

Ακούστε την αγαπημένη σας μουσική, συνδεθείτε με το Facebook και το Twitter ή μειώστε τις εκπομπές των ρύπων σας: με την κατάλληλη τεχνολογία στο βασικό εξοπλισμό του Tipo Station Wagon, όλα αυτά είναι ακόμα πιο εύκολα.

Fiat Tipo Station Wagon - Uconnect

Γιατί να μην κακομάθετε τον εαυτό σας... και τα παιδιά σας;

Ποιος λέει ότι δεν πρέπει να κακομαθαίνετε τα παιδιά σας; Αφήστε τα να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική από το Deezer ή το TuneIn, ή συνδέστε το smartphone τους στο σύστημα Uconnect 7” HD LIVE tablet. Δεν υπάρχει λόγος να τα διακόψετε εκτός εάν θέλετε να ακούσετε τις ειδήσεις από το Reuters ή να βρείτε την διαδρομή σας με την τρισδιάστατη χαρτογράφηση του TomTom. Και εάν είστε παρκαρισμένοι κάπου περιμένοντας τα, καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε τα νέα που προέρχονται από το Facebook ή το Twitter.

Fiat Tipo Station Wagon - Uconnect NAV

Πηγαίνετε όπου σας πάει το σύστημα πλοήγησης

Αφήστε την εξειδικευμένη τεχνολογία να σας δώσει ένα χέρι βοήθειας: με το Uconnect 7” NAV HD LIVE, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους 3D χάρτες από την TomTom και να ενημερωθείτε για την πρόγνωση καιρού. Όλα με ένα άγγιγμα, όπως ακριβώς στο δικό σας tablet.

Tipo Station Wagon - ecodrive mycar

Πιστεύετε ότι η οικολογική οδήγηση είναι κάτι καλό;

Το Tipo Station Wagon αγαπάει την αποδοτικότητα της ενέργειας: αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το σύστημα Uconnect περιλαμβάνει την εφαρμογή eco:Drive, η οποία παρακολουθεί την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων· και επίσης έχετε το my:Car, το οποίο εντοπίζει το αυτοκίνητο σας εάν δεν θυμάστε που το έχετε παρκάρει. Έτσι δεν σπαταλάτε ενέργεια, ποτέ.

Fiat Tipo Station Wagon - κάμερα οπισθοπορείας

Παρκάρετε πιο εύκολα

Είναι εντάξει να ζητάτε από τον γιο σας να σας προειδοποιεί όταν φτάνετε πολύ κοντά στο αυτοκίνητο που βρίσκεται από πίσω σας, αλλά τι θα γινόταν εάν είχατε πάντα μία βοήθεια μέσα στο αυτοκίνητο; Με μία κάμερα οπισθοπορείας η οποία μπορεί να ενσωματωθεί στο σύστημα Uconnect, το παρκάρισμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.

Προωθητικές ενέργειες