Νέο Tipo Mirror

Ακόμα πιο δικτυωμένο.

Όλη η άνεση και το στιλ της σειράς Tipo, τώρα στην έκδοση Mirror.Θέλετε να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες;

Πληροφόρηση/Ψυχαγωγία

Uconnect NAV Fiat Tipo 5 porte

Το μέλλον είναι στα χέρια σας! Και το ελέγχετε με ένα άγγιγμα.

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο το να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Χάρη στο σύστημα πολυμέσων UconnectTM 7" HD LIVE με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, μπορείτε να ελέγχετε με άνεση πλήθος λειτουργιών του αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα να παραμένετε μόνιμα δικτυωμένοι και όλα αυτά να βρίσκονται στην άκρη των δαχτύλων σας. Συνδέστε το smartphone σας, φτιάξτε την τέλεια playlist για το ταξίδι σας, διαχειριστείτε χάρτες ή επικοινωνήστε με τους φίλους σας. Από σήμερα, όλα αυτά μπορείτε να τα κάνετε με ένα ανεπαίσθητο άγγιγμα στην οθόνη.

Apple CarPlay

Συνδέστε το Apple smartphone σας με το Tipo Mirror μέσω του Apple CarPlay και διαχειριστείτε τις κυριότερες εφαρμογές και λειτουργίες του από την οθόνη αφής του συστήματος UconnectTM ή χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα χειριστήρια στο τιμόνι. Μπορείτε εύκολα να χρησιμοποιείτε τον πλοηγό του κινητού σας, να κάνετε κλήσεις, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα SMS και να δημιουργείτε την ιδανική μουσική υπόκρουση για κάθε σας ταξίδι, χωρίς καν να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές.

Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple Inc

Android Auto™

Το νέο Tipo Mirror είναι συμβατό με το Android AutoTM.
Αποκτήστε πρόσβαση στα περιεχόμενα και τις εφαρμογές σας με τον πιο εύκολο και διαισθητικό τρόπο: χάρη στο Android AutoTM, το smartphone σας συνδέεται με το Tipo Mirror μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Το εύκολο στο χειρισμό περιβάλλον χρήσης, εμφανίζει τις εφαρμογές σας στην οθόνη αφής του συστήματος UconnectTM.
Κάντε κλήσεις και στείλτε μηνύματα SMS χωρίς να αφήσετε το τιμόνι από τα χέρια σας, χάρη στη λειτουργία φωνητικού ελέγχου. Επιπλέον, με την εφαρμογή Google Maps, θα είστε συνεχώς ενημερωμένοι για τις κυκλοφοριακές συνθήκες στους δρόμους σε πραγματικό χρόνο.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές.