Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ PANDA

  Εκφράστε την αγάπη σας για τη φύση, με τις νέες επιλογές κινητήρων που είναι διαθέσιμες για το νέο Panda Cross. Επιλέξτε μεταξύ υβριδικού κινητήρα, κινητήρα φυσικού αερίου και κινητήρα βενζίνης 4x4.

  HYBRID

  Ο υβριδικός κινητήρας, 1,0 lt GSE 70 HP, που διατίθεται στη σειρά Panda σας επιτρέπει να οδηγείτε και να μετακινείστε με πολύ πιο βολικό και οικολογικό τρόπο: όχι μόνο μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά έως 30%*, αλλά παρέχει, επίσης, ελεύθερη πρόσβαση σε ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας, οφέλη όσον αφορά τη χρήση δημόσιων πάρκινγκ και φοροαπαλλαγές**. Σήμερα, η εξοικονόμηση χρημάτων και ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι ευκολότερα από ποτέ, χάρη στη νέα σειρά Panda.

  *Σύμφωνα με τον κύκλο έγκρισης τύπου NDc2 σε σύγκριση με τον προηγούμενο κινητήρα βενζίνης 1.2

  **Ανάλογα με την εκάστοτε τοπική νομοθεσία.

  4x4

  Για το νέο Panda Cross είναι διαθέσιμος και ο κινητήρας βενζίνης 0,9 lt 85 HP TWINAIR 4X4. Ισχυρότερος και πιο αποδοτικός, είναι η ιδανική επιλογή για μια πιο τολμηρή οδηγική εμπειρία. Εξοπλισμένος με τεχνολογία 4x4, σας παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση και ελκτική ισχύ σε κάθε είδος δρόμου, ενώ ο επιλογέας λειτουργίας οδήγησης σας επιτρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας λειτουργία οδήγησης: Auto, Off-Road ή Hill Descent Control, για μέγιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση, ανά πάσα στιγμή.