Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΙΑΣ

  Απολαύστε μια καινούρια διάσταση δυναμικής οδήγησης, με τις νέες επιλογές κινητήρων που είναι διαθέσιμες για το νέο Panda City Cross. Διαλέξτε τον κινητήρα της προτίμησής σας και ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες:

  Υβριδικός

  Ο υβριδικός κινητήρας, 1,0 lt GSE 70 HP, που διατίθεται στη σειρά Panda σας επιτρέπει να οδηγείτε και να μετακινείστε με πολύ πιο βολικό και οικολογικό τρόπο: όχι μόνο μειώνει τις εκπομπές CO2 κατά έως 30%*, αλλά παρέχει, επίσης, ελεύθερη πρόσβαση σε ζώνες περιορισμένης κυκλοφορίας, οφέλη όσον αφορά τη χρήση δημόσιων πάρκινγκ και φοροαπαλλαγές**. Σήμερα, η εξοικονόμηση χρημάτων και ο σεβασμός προς το περιβάλλον είναι ευκολότερα από ποτέ, χάρη στη νέα σειρά Panda.

  *Σύμφωνα με τον κύκλο έγκρισης τύπου NDc2 σε σύγκριση με τον προηγούμενο κινητήρα βενζίνης 1.2

  **Ανάλογα με την εκάστοτε τοπική νομοθεσία.

  Φυσικό αέριο

  Μία ακόμα πρακτική επιλογή για σας, που σας προσφέρει η σειρά Panda: ο κινητήρας φυσικού αερίου 0,9 lt 70 HP TWINAIR. Χάρη στο φυσικό αέριο (μεθάνιο), αυτός ο κινητήρας σας επιτρέπει να κάνετε οικονομία στο κόστος και την κατανάλωση καυσίμου, ενώ, ταυτόχρονα, εξασφαλίζει μειωμένες εκπομπές ρύπων. Επίσης, καθώς αποτελεί πιο βιώσιμη επιλογή σε σχέση με τον κινητήρα βενζίνης, σας παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων, αλλά και τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε συμβατικό καύσιμο όποτε θέλετε. Εκτός αυτού, οι κινητήρες φυσικού αερίου έχουν το χαμηλότερο λειτουργικό κόστος ανά km, πράγμα που σημαίνει ότι όσο πιο πολύ μετακινείστε, τόσο μεγαλύτερη οικονομία επιτυγχάνετε.

  4x4

  Για το νέο Panda City Cross είναι διαθέσιμος και ο κινητήρας βενζίνης 0,9 lt 85 HP TWINAIR 4X4. Ισχυρότερος και πιο αποδοτικός, είναι η ιδανική επιλογή για μια πιο τολμηρή οδηγική εμπειρία. Εξοπλισμένος με τεχνολογία 4x4, σας παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση και ελκτική ισχύ σε κάθε είδος δρόμου, ενώ ο επιλογέας λειτουργίας οδήγησης σας επιτρέπει να επιλέξετε την αγαπημένη σας λειτουργία οδήγησης: Auto, Off-Road ή Hill Descent Control, για μέγιστη ασφάλεια και οδηγική απόλαυση, ανά πάσα στιγμή.