Απόδοση και ασφάλεια

Κινητήρας βενζίνης 0.9 Twinair – 85 hp με Start&Stop

63

Μέγιστη Ισχύς Ec

KW (HP) σε RPM:

63 (85) @ 5500 / 57 (77.5) 5500*

145

Μέγιστη Ροπή Ec

NM σε RPM

145 (14.8) @ 1900 / 100 (10.2) 2000*

163

Μέγιστη Ταχύτητα

(km/h)

 

12.8

Επιτάχυνση (SEC.) - 0/100

KM/H

11.2/11.5**

5.7

Κατανάλωση

(L/100 KM) Αστικός κύκλος : 5.9

Υπεραστικός Κύκλος : 5.6

Μεικτός Κύκλος 5.7

130

Εκπομπές CO2

(g/km)

 

Επίπεδο εκπομπών Ρύπων :

Euro 6D_Temp

Διαθέσιμο με Χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων

6 σχέσεων

Ασφαλές γύρω από την πόλη

Το Panda 4x4 έχει off-road πνεύμα, αλλά γνωρίζει επίσης και πως να συμπεριφέρεται μέσα στην πόλη. Χάρη στο City Brake Control, το οποίο ανιχνεύει τον κίνδυνο σύγκρουσης με ένα αντικείμενο ή άλλο αυτοκίνητο και επεμβαίνει για να τον αποτρέψει με ένα αυτόματο φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης.

Panda 4x4 - city brake control

Όποιες και αν είναι οι συνθήκες...

Με την εμπρός ανάρτηση McPherson και αλληλοσυνδεόμενους πίσω τροχούς, το Panda 4x4 παρέχει φανταστική οδηγησιμότητα. Και με τα ειδικά ελαστικά M+S, δεν μπορεί τίποτε να σας σταματήσει, όποιες και αν είναι οι καιρικές συνθήκες.

Fiat Panda 4x4 - Ελαστικά M+S, ανάρτηση McPherson

Ψάχνετε για ευστάθεια;

Το σύστημα ESC του Panda 4x4 περιλαμβάνει ABS για να αποτρέπει το μπλοκάρισμα των τροχών κατά το φρενάρισμα, έτσι δεν θα χάσετε ποτέ την πρόσφυση σας ή θα φύγετε από την προκαθορισμένη τροχιά σας.

Fiat Panda 4x4 - ABS ESC

Μέγιστη πρόσφυση. Οπουδήποτε.

Το Panda 4x4 είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους εδαφών: σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, το σύστημα ASR δεν επιτρέπει στους εμπρός τροχούς να ολισθήσουν κατά την διάρκεια της επιτάχυνσης και της επιβράδυνσης, ενώ το σύστημα ELD μεταφέρει ροπή στους τροχούς που έχουν την καλύτερη πρόσφυση.

Fiat Panda 4x4 - ASR ELD

4x4 ασφάλεια

Αερόσακοι οδηγού και συνοδηγού ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας (ESC), ABS, ASR, ELD, City Brake Control: με το Panda 4x4 θα έχετε επίπεδα ασφαλείας υπερήρωα.

Fiat Panda 4x4 - ασφάλεια

Καμία ανησυχία, είναι ένα Panda 4x4

Κανένας δεν φροντίζει καλύτερα την οικογένεια σας όπως η οικογένεια του Panda. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε τοποθετήσει έως και 6 αερόσακους στο Panda 4x4.

Fiat Panda 4x4 - αερόσακοι

Προσκέφαλα Anti-whiplash

Το Panda 4x4 πραγματικά τα σκέφτεται όλα: αυτός είναι ο λόγος που έχει ένα σύστημα anti-whiplash στα εμπρός προσκέφαλα, για να αποτρέψει τον κίνδυνο εκτίναξης της κεφαλής προς τα πίσω (whiplash) εάν σας χτυπήσουν από πίσω.

Panda 4x4 - σύστημα anti-whiplash

Σταθεροί σε όλα τα εδάφη

Οδήγηση χωρίς ανησυχία: η οικογένεια σας είναι απόλυτα ασφαλής. Με το Panda, θα έχετε ιδανικό έλεγχο σε ελιγμούς έκτακτης ανάγκης ή σε ολισθηρές επιφάνειες χάρη στο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου ευστάθειας (ESC), το οποίο περιλαμβάνει ABS, EDB, BAS και Hill Holder.

Fiat Panda 4x4 - ESC

Αντοχή 4x4

Το σύστημα μετάδοσης κίνησης “Torque on demand” του Panda 4x4 χρησιμοποιεί δύο διαφορικά κι ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύνδεσμο, ο οποίος μεταφέρει την ροπή και στους δύο άξονες ομοιόμορφα και αναλογικά. Έτσι δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορεί να διαχειριστεί το Panda 4x4, χάρη στην γωνία προσέγγισης των 21° και το ηλεκτρονικά ασφαλιζόμενο διαφορικό (ELD)

Fiat Panda 4x4 - τετρακίνηση