ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ένας κόσμος υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένων για τους πελάτες μας και τα αυτοκίνητα τους, για να ανταποκρίνονται σε όλες τις ανάγκες τους, από τα ανταλλακτικά έως την εξυπηρέτηση πελατών.

Ανταλλακτικά

Μόνο εκείνοι που γνωρίζουν ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια για ένα Fiat , είναι ικανοί να το φροντίσουν με τον καλύτερο τρόπο.Με αξιοπιστία, άνεση και απόδοση. Τα γνήσια ανταλλακτικά που διανέμονται από την Mopar® έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διατηρούν τα εργοστασιακά χαρακτηριστικά του δικού σας Fiat με την πάροδο του χρόνου.
Ανακαλύψτε τα ανταλλακτικά

Γνήσια αξεσουάρ

Ανακαλύψτε τα γνήσια αξεσουάρ FIAT. Σχεδιασμένα για να εμπλουτίσουν την σπορτίβ προσωπικότητα, το στιλ και την άνεση. Η Mopar® σας προσφέρει ακριβώς αυτό για το οποίο ψάχνετε, αξεσουάρ σχεδιασμένα αρμονικά με το πνεύμα της Fiat στην πιο αγνή μορφή του,
Ανακαλύψτε τα αξεσουάρ

Εγγύηση και συντήρηση

Έχετε αποκτήσει ένα Fiat; Ανακαλύψτε όλα τα οφέλη που παρέχονται από μία υπηρεσία εγγύησης και συντήρησης που είναι σχεδιασμένη για να σας εξασφαλίζει ότι ταξιδεύετε χωρίς σκοτούρες, μακρυά από κινδύνους και αναπάντεχα έξοδα.
Ανακαλύψτε την υπηρεσία
Εμφάνιση όλων των λεπτομερειών

Εγγύηση αυτοκινήτου


Μετακινηθείτε ελεύθερα: η τιμή απόκτησης του καινούργιου σας αυτοκινήτου Fiat περιλαμβάνει μία εγγύηση 24 μηνών η οποία ισχύει από την ημερομηνία παράδοσης και δεν έχει χιλιομετρικό περιορισμό.

Υποστήριξη σε περίπτωση ακινητοποίησης


Ταξιδέψτε ξένοιαστα με την υπηρεσία οδικής βοήθειας που είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Συντήρηση


Ανακαλύψτε το πλάνο εργασιών της προγραμματισμένης συντήρησης που είναι ουσιαστική για την διατήρηση της καλής λειτουργίας και αποδοτικότητας του δικού σας Fiat.

Βιβλίο χρήσης και συντήρησης


Χάσατε το βιβλίο χρήσης και συντήρησης ή το βιβλιάριο της εγγύησης του δικού σας Fiat; Από τώρα και στο εξής μπορείτε να το συμβουλεύεστε διαδικτυακά.

Mopar® Vehicle protection

Κρατήστε το δικό σας Fiat σε άριστη κατάσταση με την Mopar® Vehicle Protection, η οποία διαθέτει μία τεράστια γκάμα υπηρεσιών σχεδιασμένων έτσι ώστε να παρέχουν σε όλους τους πελάτες μας την απόλαυση της οδήγησης χωρίς καμία απολύτως ανησυχία. Πράγματι, μόνο η Mopar® Vehicle Protection σας δίνει την εγγύηση ότι όλες οι εργασίες συντήρησης στο δικό σας αυτοκίνητο θα εκτελεστούν με την χρήση μόνο γνήσιων ανταλλακτικών και από απόλυτα εξειδικευμένους και πιστοποιημένους τεχνικούς, στα εξουσιοδοτημένα κέντρα επισκευής της Fiat σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Ανακαλύψτε την υπηρεσία

Προσφορές Mopar

Πάντα είναι η σωστή στιγμή να φροντίσετε το δικό σας Fiat. Με την Mopar®, κάθε μέρα έχετε πρόσβαση σε νέα, προσφορές, εκπτώσεις σε ανταλλακτικά και γνήσια αξεσουάρ: επωφεληθείτε από αυτά τα αποκλειστικά οφέλη που απευθύνονται σε εσάς και το αυτοκίνητο σας.
Ανακαλύψτε τις προσφορές

Bedienungsanleitung


Τι είναι η Mopar®?

Η Mopar® είναι η μάρκα αναφοράς για την παροχή υπηρεσιών, την εξυπηρέτηση πελατών, τα γνήσια ανταλλακτικά και τα αξεσουάρ για τις μάρκες της Fiat Chrysler Automobiles. Παρέχει ποιότητα, επαγγελματισμό και υποστήριξη σε εκείνους που έχουν επιλέξει την Mopar® και γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται σε αυτήν. Πάντα.
Ανακαλύψτε την υπηρεσία

Υποστήριξη πελατών

Η Fiat σας παρέχει όλη την υποστήριξη που χρειάζεστε με ένα εξειδικευμένο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών. Μπορεί να σας παρέχει:

  • - Πληροφορίες για μοντέλα, υπηρεσίες, δίκτυα πωλήσεων και υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και λύσεις για προβλήματα που έχουν αναφερθεί.
  • - Οδική Βοήθεια 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο.

Για οποιεσδήποτε ανάγκες μπορεί να έχετε, είτε καλέστε από σταθερό τηλέφωνο τον αριθμό χωρίς χρέωση 800 11 500 800 (210 9988542 από κινητό τηλέφωνο με αστική χρέωση), ή ζητήστε υποστήριξη κάνοντας κλικ στο “Επικοινωνήστε μαζί μας” στην αρχική σελίδα της ιστοσελίδας.

Ανακαλύψτε την υπηρεσία