Είναι ζήτημα καμπυλών

Χάρη στις ζάντες ελαφρού κράματος 19", τα ελαστικά υψηλών επιδόσεων και την μικρή απόσταση από το έδαφος, η οδήγηση ποτέ δεν ήταν τόσο διασκεδαστική και ασφαλής .

ΕπιδόσειςΤο «αθώο» είναι βαρετό

Με το νέο 500X Sport ξαναγράφετε τους κανόνες. Με την δυναμική του εμφάνιση, το νέο χρώμα Matt grey, τις ολοκαίνουργιες ζάντες ελαφρού κράματος 19", το σήμα SPORT στα φτερά και την διπλή χρωμιωμένη απόληξη της εξάτμισης, είναι έτοιμο να κατακτήσει τους δρόμους.

Εξωτερικό


ΤΟΛΜΗΡΟ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ

Το Νέο 500Χ Sport τολμά, με ένα πανέμορφο ματ εσωτερικό. Νοιώστε το στιλ των νέων σπορ καθισμάτων, το ταμπλό με φινίρισμα Titanium, το λογότυπο 500 Myron και τα ένθετα Alcantara στο τιμόνι και στο γείσο του πίνακα οργάνων.

Εσωτερικό

Τεχνολογία

Μόλις με ένα άγγιγμα

Μόλις με ένα άγγιγμα

Μπορείτε να τα έχετε όλα υπό έλεγχο μόνο με τις άκρες των δαχτύλων σας . Με το σύστημα UconnectTM 7’’ HD Live, μπορείτε να συνδέετε χωρίς πρόβλημα το smartphone με το αυτοκίνητό σας και να διαχειρίζεστε εύκολα και διαισθητικά μουσική, εφαρμογές, επαφές και χάρτες, χωρίς να παίρνετε τα μάτια σας από το δρόμο

Apple CarPlay

Apple CarPlay

Το Apple CarPlay σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε εύκολα το iPhone (iPhone 5 και μεταγενέστερο). Η σύνδεση με το αυτοκίνητό σας είναι πραγματικά απλή, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τους Χάρτες, να κάνετε κλήσεις, να διαβάζετε τα μηνύματά σας, να παίζετε μουσική χωρίς περισπασμούς και να χρησιμοποιείτε το Siri για φωνητικές εντολές.

Android

Android

Με το Android AutoTM, το οποίο είναι συμβατό με τα πιο πρόσφατα smartphone, οι εφαρμογές σας εμφανίζονται σε μια απλή και διαισθητική διασύνδεση στην οθόνη του 500X Sport, ώστε εύκολα και με ασφάλεια να διαχειρίζεστε μουσική, εφαρμογές και πολλά περισσότερα.

Κάντε κλικ εδώ για να εξερευνήσετε τις συμβατές συσκευές

Τα Android, Android AutoTM, Google Play και άλλα εμπορικά σήματα είναι κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα της Google Inc.

ΠΑΚΕΤΟ D-FENCE

Το καινοτόμο σύστημα προϊόντων για την απολύμανση των επιφανειών και της ατμόσφαιρας της καμπίνας επιβατών
Mopar Prime Cabin Filter

ΦΊΛΤΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ MOPAR ΥΨΗΛΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ

Φίλτρο από ενεργοποιημένο άνθρακα και επιπλέον επεξεργασία με βάση την πολυφαινόλη, ικανό να:

  • Δεσμεύει σχεδόν πλήρως τα μικροσωματίδια (PM2.5)
  • Παγιδεύει σχεδόν 100% των αλλεργιογόνων
  • Μειώσει την ανάπτυξη μούχλας και βακτηρίων σε ποσοστό άνω του 98%
Air Purifier

AIR PURIFIER (καθαριστής αέρα)

Είναι μια φορητή συσκευή που προτείνεται από τη MOPAR και κατασκευάζεται από τη Philips, με ενσωματωμένο φίλτρο HEPA, η οποία:

  • Φιλτράρει ακόμη και μικροσωματίδια (όπως τα PM 2.5). Όχι μόνο αφαιρεί τα επιβλαβή σωματίδια, αλλά επιπλέον τον καπνό και τη στάχτη του τσιγάρου.
  • Εξαλείφει γρήγορα τοξικά αέρια και καυσαέρια του αυτοκινήτου
  • Αφαιρεί έως και το 98% των αερομεταφερόμενων βακτηρίων
UV-C Cleaner

ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ UV-C

Είναι μια συσκευή plug & play που προτείνεται από τη MOPAR και κατασκευάζεται από την Yanfeng, η οποία ακτινοβολεί τις εσωτερικές επιφάνειες του οχήματος με υπεριώδες φως βοηθώντας να:

  • Απολυμανθούν οι εσωτερικοί χώροι του οχήματος (καθίσματα, ταμπλό, τιμόνι, κλπ) σε λίγα λεπτά
  • Αφαιρεθεί έως και 99% των βακτηρίων που πιθανά υπάρχουν στις επιφάνειες