ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  Το Fiat 500X «Yacht Club Capri» είναι έτοιμο να σας κάνει να νιώσετε απόλυτα συνδεδεμένοι με τα πράγματα που αγαπάτε περισσότερο, χάρη στο ραδιόφωνο με οθόνη αφής HD Uconnect™ 7".

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  APPLE CARPLAY

  Χάρη στην υποστήριξη Apple CarPlay, μπορείτε απλώς να συνδέσετε το iPhone σας με την οθόνη HD 7" του ηχοσυστήματος Uconnect™, για να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα και να ακούτε μουσική από το Apple Music, audiobooks ή podcasts, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Μπορείτε να ελέγχετε το CarPlay με το σύστημα φωνητικού ελέγχου Siri ή από την οθόνη αφής.

  Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple Inc.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  ANDROID AUTO™

  Το 500X «Yacht Club Capri» είναι συμβατό με το Android Auto. Συνδέστε το smartphone σας και διαχειριστείτε με ευκολία τους χάρτες, τη μουσική, τις επαφές σας και πολλά άλλα, χωρίς να διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον χρήστη, οι εφαρμογές σας εμφανίζονται στην οθόνη HD 7" του ηχοσυστήματος Uconnect™, οργανωμένες σε ευανάγνωστες σελίδες. Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.

  Uconnect™, οργανωμένες σε ευανάγνωστες σελίδες. Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  BEATS

  Αφήστε το πάθος σας για τη μουσική να ακουστεί: απολαύστε το ηχοσύστημα Hi-Fi Beats Audio με 8-κάναλο ενισχυτή DSP, 6 ηχεία συν ένα sub-woofer και συνολική ισχύ 440 W.