ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  Connect, στο όνομα και στην πράξη: χάρη στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Uconnect™ με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, DAB, συμβατότητα με Apple CarPlay και ενσωμάτωση Android Auto™ και προαιρετικό σύστημα πλοήγησης, το αυτοκίνητο σας παρέχει όση συνδεσιμότητα σας χρειάζεται.

  INFOTAINMENT

  APPLE CARPLAY

  Χάρη στην συμβατότητα με Apple CarPlay, μπορείτε απλώς να συνδέσετε το iPhone σας με την οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, για να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα και να ακούτε μουσική από το Apple Music, audiobooks ή podcasts, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Μπορείτε να ελέγχετε το CarPlay με το σύστημα φωνητικού ελέγχου Siri ή από την οθόνη αφής.

  Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  ANDROID AUTO™

  Το 500X Dolcevita Connect είναι συμβατό με Android Auto. Συνδέστε το smartphone σας και διαχειριστείτε με ευκολία τους χάρτες, τη μουσική, τις επαφές σας και πολλά άλλα, χωρίς να διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον χρήστη, οι εφαρμογές σας εμφανίζονται στην οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, οργανωμένες σε ευανάγνωστες σελίδες.

  Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  BEATS

  Αφήστε το πάθος σας για τη μουσική να ακουστεί: απολαύστε το ηχοσύστημα Hi-Fi Beats Audio με 8-κάναλο ενισχυτή DSP, 6 ηχεία και ένα sub-woofer, και συνολική ισχύ 440 W.