Νέο 500X 120TH

Με έως 6 μήνες Apple Music®

Η Fiat γιορτάζει τα 120 χρόνια της και μια ξεχωριστή έκπληξη σας περιμένει! Απολαύστε την εμπειρία Apple με έως 6 μήνες συνδρομή Apple Music ® και πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια

120 Χρόνια Μελωδίες

Αποκλειστική Playlist Fiat
Μόνο με

Μοναδική εμπειρία με το Νέο 500Χ 120th

Ζήστε την εμπειρία Apple και αποκτήστε έως 6 μήνες συνδρομή Apple Music®  με πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια, χωρίς διαφημίσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες;

Τεχνολογία

Δυναμώστε την ένταση

Όλη η μουσική, τώρα στα χέρια σας. Ανακαλύψτε την πλήρη εμπειρία της Apple® και κερδίστε μέχρι και 6 μήνες της Apple Music® με περισσότερα από 50 εκατομμύρια τραγούδια χωρίς διαφημίσεις.
Fiat 500 Collezione app riduzione consumi eco Drive

UconnectTM HD LIVE

Ταξιδεύοντας με στυλ σημαίνει ότι δεν σας λείπει τίποτα. Χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα UconnectTM HD LIVE με οθόνη αφής 7” για εύκολη διαχείριση μουσικής, επαφών, χαρτών κ.α

Η προωθητική Ενέργεια ισχύει έως και την 31/12/2019 για την αγορά επιλεγμένων μοντέλων της οικογένειας Fiat 500 σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις που είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.fiat.gr. Ισχύει αποκλειστικά για την Apple Music στην Ελλάδα. Απαιτούνται συμβατά προϊόντα, υπηρεσίες και ισχύων λογαριασμός στο iTunes. Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις. Μπορείτε να δείτε τους ισχύοντες Όρους και Προϋποθέσεις για την χώρα σας στην ιστοσελίδα https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes. Η Apple δεν είναι χορηγός και δεν συμμετέχει στην παρούσα προωθητική ενέργεια. Το Apple Music είναι κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα της Apple Inc. Τα εμπορικά σήματα Beats by Dr. Dre, BeatsAudio και το λογότυπο b αποτελούν ιδιοκτησία της Beats Electronics, LLC.