ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  500% διασκέδαση. Ανακαλύψτε το σύστημα πληροφόρησης-ψυχαγωγίας του 500C Cult .

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  APPLE CARPLAY™

  Χάρη στην υποστήριξη Apple CarPlay™, μπορείτε απλώς να συνδέσετε το iPhone σας με την οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, για να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα και να ακούτε μουσική από το Apple Music, audiobooks ή podcasts, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Μπορείτε να ελέγχετε το CarPlay™ με το σύστημα φωνητικού ελέγχου Siri ή από την οθόνη αφής. Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.

  Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  ANDROID AUTO™

  Το 500C Cult είναι συμβατό με Android Auto. Συνδέστε το smartphone σας και διαχειριστείτε με ευκολία τους χάρτες, τη μουσική, τις επαφές σας και πολλά άλλα, χωρίς να διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον χρήστη, οι εφαρμογές σας εμφανίζονται στην οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, οργανωμένες σε ευανάγνωστες σελίδες. Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.

  Οι ονομασίες Google και Google Play, Android Auto είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  MOPAR® CONNECT

  Χάρη στην τεχνολογία επόμενης γενιάς Mopar® Connect, το αυτοκίνητό σας είναι πάντα διαθέσιμο, όποτε είστε και εσείς. Κλειδώνετε και ξεκλειδώνετε τις πόρτες, γνωρίζετε πού είναι σταθμευμένο, ενημερώνεστε για όλες του τις κινήσεις και την τρέχουσα ταχύτητά του. Και με ειδοποιήσεις push δεν θα ξεχάσετε τίποτα σημαντικό μέσα στο αυτοκίνητο. Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.