ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  Συνδεθείτε ιδανικά με το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφόρησης: χάρη στο ηχοσύστημα UConnect με έγχρωμη οθόνη αφής 7’’, την ποιότητα λήψης DAB, τη συμβατότητα με Apple CarPlay™ και την ενσωμάτωση του Android Auto™.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  APPLE CARPLAY™

  Χάρη στην υποστήριξη Apple CarPlay™, μπορείτε απλώς να συνδέσετε το iPhone σας με την οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, για να λαμβάνετε οδηγίες πλοήγησης, να πραγματοποιείτε κλήσεις, να στέλνετε και να λαμβάνετε μηνύματα και να ακούτε μουσική από το Apple Music, audiobooks ή podcasts, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο. Μπορείτε να ελέγχετε το CarPlay™ με το σύστημα φωνητικού ελέγχου Siri ή από την οθόνη αφής.

  Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  ANDROID AUTO™

  Το 500C Connect έχει ενσωματωμένη την λειτουργία Android Auto™. Συνδέστε το smartphone σας και διαχειριστείτε με ευκολία τους χάρτες, τη μουσική, τις επαφές σας και πολλά άλλα, χωρίς να διακινδυνεύετε την ασφάλειά σας. Χάρη στο εύχρηστο περιβάλλον χρήστη, οι εφαρμογές σας εμφανίζονται στην οθόνη του ηχοσυστήματος Uconnect™ 7" HD, οργανωμένες σε ευανάγνωστες σελίδες.

  Οι ονομασίες Google και Google Play, Android Auto είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές

  BEATS

  Αφήστε το πάθος σας για τη μουσική να ακουστεί: απολαύστε το προαιρετικό ηχοσύστημα Hi-Fi Beats Audio με 8-κάναλο ενισχυτή DSP, 6 ηχεία και ένα sub-woofer, και συνολική ισχύ 440 W.

  MOPAR®  CONNECT

  Χάρη στην τεχνολογία επόμενης γενιάς Mopar® Connect, το αυτοκίνητό σας είναι πάντα διαθέσιμο, όπου και αν είστε. Κλειδώνετε και ξεκλειδώνετε τις πόρτες, γνωρίζετε πού είναι σταθμευμένο, ενημερώνεστε για όλες του τις κινήσεις και την τρέχουσα ταχύτητά του. Και με ειδοποιήσεις push δεν θα ξεχάσετε τίποτα σημαντικό μέσα στο αυτοκίνητο. Διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός.