Skip to content Skip to navigation
NEO 500 LA PRIMA BY BOCELLI

NEO 500 LA PRIMA BY BOCELLI

Η ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΗΧΟΥ

Δύο είδωλα της Ιταλίας, το Νέο 500 και ο Andrea Bocelli, συναντήθηκαν για να δημιουργήσουν μια ανεπανάληπτη εμπειρία. Στο Νέο Fiat 500 La Prima by Bocelli, το εντυπωσιακό ηχοσύστημα εικονικής πραγματικότητας JBL premium, μεταμορφώνει κάθε διαδρομή σας σε μουσική εμπειρία.

ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΑΚΡΟΑΣΗΣ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ
Επιλέξτε ανάμεσα σε τέσσερεις διαφορετικούς χώρους ακρόασης για να ακούσετε τη μουσική ή το podcast σας, το καθένα με τα δικά του ακουστικά χαρακτηριστικά. Δύο ηχεία tweeter, δύο ηχεία midwoofer, δύο ηχεία full range, ένα subwoofer και ένας ενισχυτής από την JBL, θέτουν τις βάσεις μίας εντυπωσιακής εμπειρίας ήχου για όλους τους επιβάτες.  

#1 MY MUSIC ROOM

Μετατρέψτε το Νέο 500 La Prima by Bocelli σε μια οικεία μουσική εμπειρία. Οι ακουστικές ρυθμίσεις χαρακτηρίζονται από ζεστούς ήχους που δίνουν μία γνώριμη και προσωπική αίσθηση σε όποια μουσική κι αν επιλέξετε.
Κατάλληλο για: Unplugged, Folk/Acoustic, Pop και Hip-hop.

"Όπως ο αγαπημένος μου μουσικός χώρος στο σπίτι: σχεδιασμένος για χαλάρωση και αφιερωμένος στην ηχητική τελειότητα."
Andrea Bocelli

#2 MY RECORDING STUDIO

Βυθιστείτε στον ήχο του αγαπημένου σας μουσικού ή podcast host. Απολαύστε εξαιρετική ακουστική και ρυθμίσεις που φαίνεται να σας απομονώνουν από τον υπόλοιπο κόσμο, όπως ακριβώς αν θα ήσασταν στο στούντιο ηχογράφησης.
Κατάλληλο για: Τζαζ, Μπλουζ, Μουσική Δωματίου και Podcast.

«Η ακουστική του δικού μου στούντιο: Ένας οικείος χώρος σχεδιασμένος για καλλιτέχνες, ώστε να κατακτούν την τελειότητα». - Andrea Bocelli

#3 G. VERDI OPERA HOUSE, PISA

Ακούστε και απολαύστε τη μουσική έχοντας κάθε φορά τις καλύτερες θέσεις. Αποκτήστε την αίσθηση μίας ζωντανής εκδήλωσης στην οποία κάθεστε μπροστά και στο κέντρο για μια ζωντανή, συναρπαστική μίξη ήχου.
Κατάλληλο για: Ορχήστρες, Όπερα και Ορχηστρικά soundtrack ταινιών.

«Έκανα το ντεμπούτο μου στο Teatro Verdi στην Πίζα, έναν από τους καλύτερους χώρους στον κόσμο. Το χαρτογραφήσαμε ακουστικά για να σας προσφέρουμε την απόλυτη εμπειρία της Όπερας.» - Andrea Bocelli

#4 MY OPEN AIR ARENA

Μεταμορφώστε το Νέο 500 La Prima by Bocelli στον αδιαμφισβήτητο ήχο και την αίσθηση μιας αρένας ή ενός σταδίου. Ακούστε τη διαφορά και βιώστε την αίσθηση του να βρίσκεστε στη μέση ενός μεγάλου συναυλιακού χώρου.
Κατάλληλο για: Ζωντανές εμφανίσεις.

«Εδώ η ακουστική είναι εμπνευσμένη από το Teatro del Silenzio, τον δικό μου συναυλιακό χώρο στην κορυφή του λόφου της Τοσκάνης, όπου η γαλήνη της φύσης φιλοξενεί την αγνή ενέργεια των υπαίθριων παραστάσεων» - Andrea Bocelli

INFOTAINMENT

Το ολοκαίνουργιο σύστημα ενημέρωσης-ψυχαγωγίας Cinerama του νέου Fiat 500 La Prima by Bocelli, με τη μεγάλη και φωτεινή οθόνη 10,25 ιντσών, είναι πάντα κοντά στο οπτικό σας πεδίο. Χάρη στο ηχοσύστημα JBL Premium Audio mastered by Andrea Bocelli, μπορείτε να απολαύσετε μια απαράμιλλη εμπειρία ήχου σε κάθε ταξίδι. Το σύστημα σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ τεσσάρων χώρων ακρόασης, ο καθένας επιμελημένος από τον θρυλικό Bocelli! Μην ξεχνάτε το εξαιρετικά γρήγορο Bluetooth που συνδέει όλα τα smartphone στο αυτοκίνητο  σε λιγότερο από 5" από το άνοιγμα της πόρτας. Το μενού λειτουργίας τύπου smartphone με πλήρως προσαρμόσιμη διάταξη οθόνης κάνει το σύστημα ενημέρωσης-ψυχαγωγίας εύκολο στη χρήση, ενώ η αναγνώριση φυσικής ομιλίας επιτρέπει την αλληλεπίδραση μαζί του λέγοντας απλώς «Hey Fiat».

ΠΑΚΕΤΑ

HEATED WINDSHIELD

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ

Καθαρίστε τον πάγο και τη συμπύκνωση από το παρμπρίζ στην περιοχή των υαλοκαθαριστήρων χωρίς να λειτουργήσετε την θέρμανση ή τον κλιματισμό. Εξοικονομήστε ενέργεια και απολαύστε ορατότητα κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

FIRST ROW HEATED SEATS

ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ

Τα μπροστινά καθίσματα μπορούν να θερμανθούν για απόλυτη άνεση τις ψυχρές περιόδους.

ADAPTIVE CRUISE CONTROL WITH LANE CENTERING & TRAFFIC JAM ASSIST

ADAPTIVE CRUISE CONTROL ΜΕ LANE CENTERING & TRAFFIC JAM ASSIST 

Χάρη σε αυτά τα συστήματα ADAS το αυτοκίνητό σας μπορεί να επιταχύνει, να φρενάρει και να παραμείνει με ασφάλεια στη λωρίδα του αυτόνομα. Στη συνέχεια, αφού έχετε καθορίσει την επιθυμητή ταχύτητα χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο τιμόνι, το σύστημα θα κρατήσει αυτόνομα μια ασφαλή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα και μπορεί επίσης να σταματήσει τελείως όταν είναι απαραίτητο. Το νέο 500 La Prima by Bocelli hatchback αναγνωρίζει τις διαγραμμίσεις του δρόμου και σας κρατά αυτόνομα στο κέντρο της λωρίδας, κάνοντας το ταξίδι σας ασφαλέστερο και λιγότερο αγχωτικό με οποιαδήποτε ταχύτητα.

FRONT, REAR AND SIDE PARK WARNING

ΕΜΠΡΟΣ, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΠΛΑΪΝΟΙ ΑΙΣΘΗΤΉΡΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ

Αισθητήρες στο μπροστινό, πίσω και στα πλαϊνά του οχήματος ανιχνεύουν πότε το όχημα πλησιάζει σε άλλα αντικείμενα κατά το παρκάρισμα για να μειώσει τα μικρά ατυχήματα και τις γρατζουνιές στο αμάξωμα.

URBAN BLIND SPOT MONITOR

URBAN BLIND SPOT MONITOR

Ένας αισθητήρας που μπορεί να ανιχνεύει αντικείμενα στις τυφλές περιοχές στο πλάι και στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, προειδοποιώντας σας.

REAR VIEW CAMERA WITH  DYNAMIC GRIDLINES

ΚΑΜΕΡΑ ΟΠΙΣΘΟΠΟΡΕΙΑΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ

Προβάλει σε εικόνα υψηλής ανάλυσης οτιδήποτε βρίσκεται πίσω από το αυτοκίνητο, με δυναμικές γραμμές πλέγματος, για να σας βοηθήσει στη στάθμευση.

ΠΑΚΕΤΑ

ΠΑΚΕΤΑ

ΠΑΚΕΤΟ WINTER

ΠΑΚΕΤΟ TECH