ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  Το ολοκαίνουριο σύστημα πληροφόρησης–ψυχαγωγίας Cinerama του νέου Fiat 500 Icon Cabrio, με τη φωτεινή του οθόνη 10,25", είναι πάντα ευρύ και ευκρινές κάτω από τα μάτια σας. Η ταχύτατη σύζευξη Bluetooth συνδέει όλα τα smartphone με το αυτοκίνητο σε λιγότερο από 5” από το άνοιγμα της πόρτας. Επίσης, το μενού λειτουργίας τύπου smartphone με πλήρως προσαρμόσιμη διάταξη οθόνης κάνει την πληροφόρηση-ψυχαγωγία σας εύκολη στη χρήση και πάντοτε διαθέσιμη. Για την απλούστερη αλληλεπίδραση υπάρχει ένα σύστημα αναγνώρισης φυσικής ομιλίας που επιτρέπει την αλληλεπίδραση με το αυτοκίνητο απλά λέγοντας “Hey Fiat”. Η πλήρως ολοκληρωμένη και ενσωματωμένη στο σύστημα Πλοήγηση προσφέρει στον οδηγό πληροφορίες για την κίνηση, κάμερες ελέγχου ταχύτητας, θέσεις στάθμευσης, σημεία φόρτισης και μετεωρολογικές πληροφορίες για τον προορισμό σας. Επιπλέον έχει την δυνατότητα να εμφανίσει την πλοήγηση με χάρτη 3D καθώς και στην οθόνη 7’’ του πίνακα οργάνων. Το νέο 500 Icon Cabrio επίσης διαθέτει έναν ασύρματο φορτιστή κινητού για να είστε πάντα συνδεδεμένοι.

  ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

  ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ/ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ CINERAMA

  ΑΣΥΡΜΑΤΟ APPLE CARPLAY

  Συνδέστε το iPhone σας στην οθόνη Uconnect™ 10,25" και ελέγξτε το Apple CarPlay ασύρματα με φωνητικό έλεγχο Siri ή την οθόνη αφής. Το Apple CarPlay είναι ο εξυπνότερος και ασφαλέστερος τρόπος χρήσης του iPhone στο αυτοκίνητό σας. Μπορείτε να λάβετε οδηγίες, να πραγματοποιήσετε κλήσεις, αποστολή και λήψη μηνυμάτων και να ακούτε μουσική από Apple Music, audiobooks ή podcasts, ενώ εξακολουθείτε να παραμένετε συγκεντρωμένοι στο δρόμο.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές.

  Οι ονομασίες CarPlay, iPhone και Siri αποτελούν κατατεθέντα εμπορικά σήματα της Apple inc

  ΑΣΥΡΜΑΤΟ ANDROID AUTO™

  Το ολοκαίνουριο 500 High Cabrio είναι επίσης συμβατό με Android Auto™ και μπορεί να συνδέεται ασύρματα (με συμβατά τηλέφωνα).
  Μόλις το smartphone σας συνδεθεί με το αυτοκίνητο πόλης, η φιλική προς το χρήστη διασύνδεση εμφανίζει τις εφαρμογές σας στην οθόνη Uconnect™ 10,25". Μπορείτε να διαχειριστείτε μουσική και επαφές και χάρη στο Google Maps μπορείτε να εξερευνήσετε χάρτες, συνθήκες κυκλοφορίας σε πραγματικό χρόνο, απευθείας από την οθόνη αφής και χωρίς να θέτετε την ασφάλεια σε κίνδυνο.

  Οι ονομασίες Google, Google Play, Android Auto είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

  Για τη χρήση του Android Auto στην οθόνη του αυτοκινήτου σας, απαιτείται όχημα συμβατό με Android Auto, ένα τηλέφωνο Android με λειτουργικό σύστημα Android έκδοσης 5.0 ή μεταγενέστερης και την εφαρμογή Android Auto.

  Για τη χρήση του Android Auto Wireless θα πρέπει να έχετε ένα από τα παρακάτω
  • Οποιοδήποτε smartphone με Android 11.0 και ένα δίκτυο Wi-Fi 5 GHz. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τα smartphone πρέπει να πληρούν πρόσθετες απαιτήσεις κανονισμών προκειμένου να χρησιμοποιούν το δίκτυο Wi-Fi 5 GHz εντός του αυτοκίνητου.
  • Google ή Samsung smartphone με Android 10.0.
  • Samsung Galaxy S8, Galaxy S8 + ή τηλέφωνο Note 8 με λειτουργικό σύστημα Android 9.0.

  Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις συμβατές συσκευές.