Skip to content Skip to navigation

  ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Το Νέο (500)RED hatchback ενσωματώνει μια πλήρη σειρά δυνατοτήτων σύνδεσης τελευταίας τεχνολογίας, τόσο μέσα όσο και έξω από το αυτοκίνητο, συμπεριλαμβανομένης μιας ολοκαίνουργης εφαρμογής για κινητά. Η εφαρμογή FIAT σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε το αυτοκίνητο οποτεδήποτε και οπουδήποτε. Ανακαλύψτε όλες τις λειτουργίες.

  MY ASSISTANT

  Το My Assistant σας κρατά πιο ασφαλείς οπουδήποτε κι αν πάτε. Το Νέο (500)RED hatchback μπορεί να πραγματοποιεί κλήσεις έκτακτης ανάγκης μέσω ενός φωτιζόμενου πλήκτρου στην οροφή*, να επικοινωνεί με αποκλειστικό βοηθό ή να ζητά οδική βοήθεια, απευθείας από την οθόνη αφής του οχήματος ή μέσω της εφαρμογής FIAT.

  * Η κλήση έκτακτης ανάγκης δεν είναι διαθέσιμη από την οθόνη αφής του οχήματος ή μέσω της εφαρμογής FIAT.

  MY REMOTE

  Με το My Remote μπορείτε να εντοπίσετε τη θέση του Νέου (500)RED hatchback απευθείας από το smartphone σας. Και δεν είναι μόνο αυτό. Από την εφαρμογή για κινητά μπορείτε επίσης να κλειδώσετε και να ξεκλειδώσετε τις πόρτες και να ελέγξετε το επίπεδο φόρτισης και να προγραμματίσετε τον κλιματισμό και τη φόρτιση του οχήματος. Επιπλέον, με την υπηρεσία φωνητικής υποστήριξης “At-Home Digital Assistant” μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Νέο 500 εξ αποστάσεως.

  MY CAR

  Αναρωτιέστε τι συμβαίνει κάτω από το καπό; Μην ανησυχείτε, με το My Car μπορείτε να έχετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου σας. Πίεση ελαστικών, χιλιομετρητής, ενημερώσεις συντήρησης: απλά ανοίξτε την εφαρμογή FIAT ή ελέγξτε απευθείας στο αυτοκίνητο από την οθόνη του ηχοσυστήματος. Το Νέο (500)RED δεν έχει τίποτα να κρύψει.

  MY NAVIGATION

  Το να φτάστε στον προορισμό σας ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο. Με το My Navigation, μπορείτε να μοιραστείτε τον προορισμό από την εφαρμογή FIAT και το όχημά σας με ένα απλό άγγιγμα. Η οθόνη του συστήματος πληροφόρησης-ψυχαγωγίας του Νέου (500)RED αμέσως εμφανίζει τον προορισμό σας, με πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για την κίνηση, ενημερώσεις καιρού, ειδοποιήσεις καμερών υπέρβασης ταχύτητας και σημεία φόρτισης. Οι χάρτες σας ενημερώνονται πάντα μέσω ασύρματης σύνδεσης (over the air), προσφέροντας μια απρόσκοπτη, χωρίς προβλήματα εμπειρία.

  MY WI-FI

  Παραμείνετε σε επαφή με τον ψηφιακό σας κόσμο χάρη στη φωνητική υπηρεσία Alexa* που διατίθεται στο Νέο 500. Μιλήστε με την Alexa για να αναπαράγετε μουσική, να ακούσετε ειδήσεις, να ελέγξετε τον καιρό, να βρείτε τοποθεσίες και να λάβετε οδηγίες, να διαχειριστείτε έξυπνες οικιακές συσκευές και πολλά ακόμη. Για να χρησιμοποιήσετε τη φωνητική υπηρεσία Alexa, θυμηθείτε να ενεργοποιήσετε το Wi-Fi hotspot που προσφέρει η Ubigi, το οποίο επίσης σας επιτρέπει να συνδέετε ταυτόχρονα έως και 8 συσκευές.

  **Αυτή η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στα Ιταλικά. Θα διατίθεται σε άλλες γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά) στις αρχές του 2021.

  * Τα Amazon, Alexa και όλα τα σχετικά λογότυπα είναι εμπορικά σήματα της Amazon.com, Inc. ή των θυγατρικών της. Διατίθεται σε ραδιόφωνα Uconnect 10,25’ εξοπλισμένα με Nav. Το ραδιόφωνο Uconnect 10,25’ με Nav είναι στον βασικό εξοπλισμό στα επίπεδα εξοπλισμού la Prima, Icon και (RED). Η ενσωματωμένη φωνητική υπηρεσία Alexa διατίθεται στις ακόλουθες χώρες: Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία και Αυστρία.

  MY ALERT

  Ένα ορθάνοικτο μάτι πάντοτε επάνω στο Νέο (500)RED. Στην ατυχή περίπτωση που υπάρξει πρόβλημα με το αυτοκίνητό σας, θα λάβετε αμέσως ειδοποιήσεις push στην εφαρμογή FIAT. Σε περίπτωση κλοπής θα έρθετε σε επικοινωνία με έναν τηλεφωνητή και το αυτοκίνητό σας θα παρακολουθείται για να βοηθήσει την αστυνομία στην ανεύρεσή του.*

  * Το My Alert είναι μια προαιρετική υπηρεσία στο νέο 500.

  ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΙΤ ΥΠΟΔΟΧΗΣ

  Επιλέγοντας το Νέο (500)RED cabrio, κάνατε μία σημαντική επιλογή

  Ένα ειδικό κιτ Καλωσορίσματος σας περιμένει κατά την παράδοση του οχήματος:
  •Επιστολή καλωσορίσματος
  •SΕιδικό κάλυμμα κλειδιών
  •Ειδικό δοχείο gel dispenser*

  *Tα διαλύματα με βάση το αλκοόλ δεν μπορούν να αποθηκευτούν σε αυτο το δοχείο, όποτε χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Σε κάθε περίπτωση, η χρήση διαλυμάτων με βάση το οινόπνευμα που αποθηκεύονται σε αυτό το δοχειο γίνεται με πλήρη ευθύνη σας

  500 IRIDE ESCOOTER

  Επιλέγοντας την οικογένεια FIAT (500)RED, έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε στον εξοπλισμό του και το 500 Iride, το eScooter από την Mopar®, που εμπνεύστηκε από το μοναδικό σχέδιο του 500:

  •Ευέλικτο και εύκολο στη χρήση
  •Φορτίζει σε 4,5h και έχει αυτονομία ως 30km
  •Μέγιστη ταχύτητα 25km/h*
  •Τροχοί 10’’ με αεροθάλαμο, αμορτισέρ, φαρδύ χώρο για τα πόδια και τηλεσκοπικό λαιμό τιμονιού
  •Ειδική εφαρμογή 500 Iride App, υψηλής λςιτουργικότητας συμβατή με iOS και Android

  *Η μέγιστη ταχύτητα και χρήση του eScooter μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τα όρια και τους κανόνες κυκλοφορίας κάθε Χώρας. Πάντα να συμμορφώνεστε με τον τοπικό Κώδικα οδικής κυκλοφορίας.