Υπηρεσίες

Η Fiat σας σκέφτεται πάντα. Από τη στιγμή που θα επιλέξετε και θα αγοράσετε το νέο σας αυτοκίνητο. Σας σκέφτεται κι αφού αγοράσετε το αυτοκίνητο με μια ευρεία γκάμα κινήτρων και υπηρεσιών, από την τεχνική βοήθεια έως τα αξεσουάρ και από τις εγγυήσεις. Με τη Fiat, μπορείτε να φροντίσετε το αυτοκίνητό σας πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.</


After Sales

Oλοκληρωμένη αντίληψη για ασφαλή, σίγουρη και ξένοιαστη οδήγηση.

Τα ολοκληρωμένα προγράμματα After Sales της Fiat καθώς και τα επίσημα σημεία τεχνικής υποστήριξης FIAT PROFESSIONAL SERVICE είναι σχεδιασμένα για να αντιμετωπίσουν κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, για να μπορέσετε να απολαύσετε το πιο σημαντικό στοιχείο ενός Fiat: την οδήγηση. 
Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας
 
Η εξυπηρέτηση πελατών της Fiat καλύπτει κάθε ανάγκη σας. 
 
Για σας που θέλετε να επικοινωνήσετε με τη Fiat για οποιοδήποτε λόγο υπάρχει σήμερα η Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας 800-11500800. Αν καλείτε από κινητό ή έχετε πρόβλημα πρόσβασης στον προηγούμενο αριθμό, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το (0030)210-9988542. 
 
Μπορείτε έτσι να έρθετε σε επαφή με τη Fiat για να πάρετε πληροφορίες, να εκφράσετε τις παρατηρήσεις σας ή τυχόν απορίες, και γενικά να ενημερωθείτε για τα νέα της μάρκας και των μοντέλων.
 
Έγγραφη επικοινωνία στο:
Ανακύκλωση Αυτοκινήτων
 
Η FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS σας ανακοινώνει, ότι συνεργάζεται με το δίκτυό της ΕΔΟΕ, η οποία έχει πραγματοποιήσει ένα δίκτυο εγκαταστάσεων αποσυναρμολόγησης. 
 
Χρηματοδοτικές Υπηρεσίες
 
FGA CAPITAL Hellas ΑΕ
Η FGA Capital Hellas ΑΕ, είναι η πολυεθνική χρηματοδοτική εταιρεία του Ομίλου Fiat σε όλο τον κόσμο. Κύριοι μέτοχοί της είναι η Fiat Group Automobiles και η Credit Agricole.
 
Εγχειρίδια χρήσης
 
Αποκτήστε δωρεάν σε ψηφιακή μορφή το βιβλίο "Χρήσης & Συντήρησης" του αυτοκινήτου σας. 
Επισκεφθείτε την νέα ψηφιακή υπηρεσία της Fiat "e-lum".
 
Τεχνικές Πληροφορίες
 
Το site Τεχνικών Πληροφοριών της FIAT GROUP AUTOMOBILES HELLAS παρέχει αναλυτική ενημέρωση για το service ή την επισκευή των επιβατικών οχημάτων της Fiat. 
 
Συμβουλές
 
Μερικές συμβουλές για ασφαλή οδήγηση και άνετα ταξίδια. 

 


      
Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης - Όροι Χρήσης Προσωπικών Δεδομένων